Meteen naar de content

Kortingen tot -60%

Binnen 1-2 werkdagen thuis bezorgd

Met katoenen geschenkzakje

  Over ons

      

  Welkom, 

  Wij van My Memory Wall hopen dat u een geweldige dag hebt!

   

  My Memory Wall is een e-commerce bedrijf opgericht in het jaar 2020 en wordt bestuurd door twee partners. Wij hebben altijd al een passie gehad voor foto’s, juist omdat herinneringen die op foto worden vastgelegd tijdloos zijn..

  Toen we voor onszelf op zoek gingen naar een manier om foto’s op een leuke en creatieve wijze te kunnen bewaren kregen we het idee om ze op te hangen aan een snoer met kerstlichtjes.

  Binnen korte tijd werden we overspoeld met positieve reacties op onze do-it-yourself oplossing. Als gevolg van het overduidelijke succes besloten we twee weken later om ons eigen product op de markt te brengen.

  We kunnen met trots vertellen dat de DIY Memory Wall intussen bij honderden tevreden klanten aan de muur hangt. Juist omdat je de foto muur volledig kan inrichten hoe jij het wilt is het zo’n ontzettend groot succes geworden bij andere fotoliefhebbers!

  Vind jij het net als ons ook belangrijk om dagelijks te kijken naar de mooie dingen in het leven? Tover thuis een saaie muur om naar Memory Wall en breng jouw mooiste herinneringen tot leven..

   

  Nog één ding! mocht u vragen hebben over onze organisatie of de producten die we aanbieden? wij staan 24/7 voor u klaar! U hoeft enkel een email te sturen naar: 

  support@vennskap.nl 

  U kunt zo snel mogelijk reactie van ons verwachten!